Keramične ploščice

Atlas Concorde

Atlas Concorde

Atlas Concorde je italijansko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1969. So eden najboljših izrazov italijanske oblikovalske kulture: elegantni in prefinjeni.

Sistem notranjih in zunanjih površin: tla, stene in dekorji. Velike plošče za kuhinjske pulte, mize in za pohištvo.

Vizija podjetja je trajnostno bogatenje prostorov po vsem svetu s prihodom in lepoto italijanskega dizajna, ustvarjanje vzdušja čustev, ki prenaša dobro počutje na posameznike, ki to izkusijo.

Močna povezanost med Atlas Concorde in svetom mednarodnega oblikovanja in arhitekture se odraža v katalogu vrhunskih porcelanskih površin za vsako vrsto tehnične in stilske uporabe talnih in stenskih ploščic v javnih, poslovnih in gostinskih zgradbah. Nudimo izvirne keramične rešitve za vse prostore, navdih črpamo iz marmorja, naravnega kamna, betona in lesa, ter svetovalne storitve po meri.

Pri Atlas Concorde je vsaka kolekcija artikuliran sistem talnih ploščic iz porcelana in keramičnih stenskih ploščic, ki ponuja številne zaključke, barve, formate, dekoracije in dodatke. Iz tega razloga smo idealen partner za svet oblikovanja in arhitekture, ki lahko izpolni vse stilske in aplikativne zahteve.

keramikaabram-atlasconcordeboostnatural00300ash-kaolin3dbrushedkeramikaabram-atlasconcordemarvelshine007a00calacattaprestigiokeramikaabram-atlasconcordenid00306cashmerestkeramikaabram-atlasconcordeprism00803bloomkeramikaabram-atlasconcordemarvelstone00504clauzettostkeramikaabram-atlasconcorde3dwallcarve00100leaf-whitekeramikaabram-atlasconcordeboostmix00110pearlkeramikaabram-atlasconcordeboostmix00406ivorykeramikaabram-atlasconcordeprism00205cloud-midnightgradientdecorkeramikaabram-atlasconcordeboostpro00109taupehexcoffee